top of page

CO JE A ČÍM JE JMÉNO DUŠE?



Občas od vás přicházejí dotazy: "Co to je vlastně JMÉNO DUŠE? A tak se pokusím stručně vysvětlit.


Je přímým propojením s tvou pravou podstatou. Vibrací písmen a jejich spojení, které při přijetí prostoupí celé tvé Bytí a jehož esence nasměruje život s láskou na přímou cestu ke smyslu tvého života.


Tvé první Jméno bylo potřeba, aby ti pomohlo propojit se s tvými nezpracovanými tématy a aby tě přivedlo do hutnosti zkušenosti, kterou si tvá cesta žádá. Tak, aby mohla být překonána a pochopena témata, staré mechanismy a tvůj život mohl vystoupat na jednodušší, radostnější a lehčí úroveň žití. Ruku v ruce s tím se často stává, že toto původní jméno jakoby přestávalo s Tebou rezonovat, jelikož jsi jeho úroveň již překročil/a. Energeticky se vzdaluje a ty máš pocit, že tím už nejsi. Některé indiánské kmeny tuto vnitřní proměnu přirozeně reflektují a během jednoho života si změní jméno i vícekrát.


A protože je náš vzestup rychlý a proměna nás samotných vskutku živá, pak je pochopitelné, že ona vnitřní mantra jména si volá po změně. A právě za tímto účelem nabízím snesení Jména Duše z nitra Tvého srdce - aby bylo milující podanou rukou na Tvé cestě ke skutečné svobodě.

Během přijímání procházím energeticky přes vrstvy minulosti tak, aby byla přijata nejvyšší forma Jména v aktuálním čase.


Často se na tento proces dotazujete. Tento prostup ke Jménu Duše je překrásný, někdy hluboký a žádá si přestávky, nicméně je to jako záře Světla, která přes písmenka sestupuje do této reality, aby mohla oživit a rozsvítit tvé nitro a zesílit milující podstatu tebe samotné/ho.


Kdybyste si rádi přečetli k tomu více, pak je na webu o kus detailnější sdílení zde: https://www.vnitrnilaska.cz/jmeno-duse 


Těším se na krásu, která je připravena zazářit ve tvém životě.


S láskou a hlubokou vděčností,


Samaya

37 zobrazení
bottom of page