top of page

ZRCADLENÍ A EMOCE - PROJEKCE



Tento článek byl napsán před několika lety, ale vkládám ho zde, jelikož ho vnímám stále jako velmi přínosným......


Velkou část svého života jsem se snažila změnit vnější svět. Konala jsem, jak jsem byla vedena od svého dětství. To velcí venku to aplikovali na mně, dokud jsem se nenechala zlomit a já následně stejně tak poté bojovala a snažila se uplácat ty ostatní k obrazu venku. Děkuji vám, že jste se nenechali - partneři, děti, přátelé. Dali jste mi ten nejkrásnější dar. Dar vědomí toho, že tohle fungovat opravdu nebude a to vážně NE. No jo, ale jak tuhle skládačku pochopit, jak se naučit číst ve vnějším světě své vlastní odrazy. Jak to vše pochopit, poskládat a následně změnit?


Začala mnohaletá hra s energiemi. Hledání odpovědí na otázky: "Co mi ti druzí vlastně zrcadlí? Co ve mně to je? Jak to mám přijmout a změnit? Jak se v tom všem naučit číst a jak tyto zrcadla uzdravit, aby se to nemuselo dít?" Ohhh, jde to, skutečně to jde a dokonce to dává smysl, dokonce to má jakousi svou logiku. Dá se to naučit a je nádhera pozorovat jak staré děje mizí ze života, jak to ti druzí přestávají dělat. Protože: "Bingo". Já to pochopila a v sobě změnila. A scénář uvnitř mně začíná tvořit nové odrazy, vyšší, radostnější a láskyplnější a to více a více a více. Veliký dík. Popravdě řečeno je k tomu potřeba kus odvahy, i když je to někdy pád do jámy lvové. Jenže v ní brzy zjistíte, že ti lvi vás vůbec nechtějí sežrat, oni jsou zde proto, aby jste si od nich načetli sílu, odvahu, přesně to, co vám chybí a oni vám to přinášejí.


Učí vás odhalit se v naprosté nahotě, přestat si od strachu krýt svá záda. Neutíkat před tím, kdo jsem, neodmítat žádnou svou část a zejména opustit kontrolu. Potřebu kontrolovat reakce druhých a nutnost dostat od nich schválení k projevení sebe sama. Je čas přestat hodnotit vnější svět. Protože pokud jej dělíme na vhodný, či nevhodný, tak je to přesně to, co děláme sami se sebou. Mohu, nemohu, smím, nebo nesmím.


A tak brzy zjistíte, že je to o přelití energií, o schopnosti milovat "negativní, temné" a přesně to, co jsme si celou dobu mysleli, že máme vyhnat ze svého života. Opak je pravdou, ono totiž právě ona temnota je to, co máme pochopit, s čím si máme začít hrát a navázat láskyplné spojení. Ona je totiž ta cesta ke Světlu. Jaký to paradox, co?


A upřímně, tahle hra a skládačka mně baví čím dál tím více, protože ona je to skutečně hra. Hra na to jak přeuplácat energie a vnější obrazy do těch nejvelkolepějších a nejradostnějších...do Lásky.


Protože co si budeme namlouvat, všichni ji chceme, toužíme po ní každou svou buňkou a věřte, ona je TU a čeká. Trpělivě vyčkává, dokud ji neotevřeme dveře? A jak? Zamilujte se....do sebe, do všech svých "mínusových" části....tohle je totiž ten klíč, ty dveře kterými ONA vchází. A je mi ctí tohle předávat, učit a pomáhat vám vidět své odrazy tam venku a vést vás s láskou cestou ke jejich proměně.


Miluji vás a děkuji, že JSTE.​


S láskou ​


Samaya Kefalí


A zde můžete nalézt odkaz na video na téma Zrcadlení a emoce. Věřím, že pomůže rozkrýt mnohé.

230 zobrazení
bottom of page