top of page

V*KCÍNA A SNÍŽENÍ VIBRACÍ - aneb "KONEČNÁ"


Milovaní velmi ráda sdílím dotaz s odpovědí na něj. Zdá se, že toto vyjasnění je ještě třeba. Nechť je pomocí a pochopením všem, kdo tento "výdech" potřebují.


Milá Samayka.....v prvom rade vďaka za videá, v ktorých pomáhaš a vysvetľuješ: "Ako von z bolesti a utrpenia" a tiež ,,Prečo sa ľudia, ktorí na sebe duchovne pracujú, odmietajú dať o*kovať....beriem tvoj názor, rozumiem mu-lebo sama už roky pracujem na svojom duchovnom raste...rada by som sa ti ale zdôverila, so svojím ,,tiež dôvodom". Už niekoľko rokov počúvam na youtube jednu ženu. Prišla s teóriou, že ak dostanem do svojho tela o*kovaciu v*kcínu, ten syntetický mix, tak už nemám šancu navyšovať vibrácie, navyšovať vedomie......a o to vlastne ,,mocným" úrovne tohoto bytia ide...aby ľudstvo zostalo naveky nevedomé....Napíš mi, prosím, čo si ty o tom myslíš...Veľká, veľká vďaka....


ODPOVĚĎ:

Požehnaný den milovaná,


děkuji velmi za krásný dotaz a plně chápu, že je to téma, které si s námi hezky pohrává a je v pořádku, aby bylo vyjasněno.


Vše, co k nám přichází, každá informace, každý článek, každé sdílení, je jen příležitostí odhalit něco, s čím jsme se ztotožnili, to v čem jsme se zahákli a co začalo tvořit náš zdánlivě omezený život. Vytvořilo to, že jsme se vnořili do strachu, pocitu oddělenosti a ztracenosti.


A abychom mohli z tohoto pole "vyplavat" zpět do neomezenosti a velkoleposti sebe sama, potřebujeme tyto "háčky" odháknout. A aby se tak mohlo stát, potřebuji být spatřeny.


Vždy sdílím s lidmi, aby byli vědomi svých pocitů v každé situaci - zejména těch, jež jsou založeny na strachu. S tím se zastavili a zvědomili - uvědomili si hru mysli, do které byli lapeni a učili se ji opouštět, nevěřit ji, nebrat to tak vážně. Což se prostřednictvím přijetí strachu děje v podstatě samo o sobě.


A celé toto c*vid dění je požehnanou příležitostí, kdy jsou viděny mnohé do té doby neviděné vrstvy iluze, kterou jsme žili, nebo, která žila nás.


Víš, Bůh není radikální. Bůh je láska a milujícím Zdrojem, který vytvoří onu iluzorní hru jakkoliv, jen abychom se probudili, abychom odhalili, kde naše strachy jsou. To znamená, že se objevují i s duchovních sfér, těch co pracují a sdílejí se světem jakési pravdy-nepravdy. Protože i tato nepravda je cestou k pravdě. Už tím, že hledáme odpovědi. Tím, že jsi napsala otázku, přichází sdílení a s ní vyjasnění.


Dokud někde uvnitř věříme, že nás v*kcína odstřihne od Boha, bude se nám to jevit přesně takto. Dokud věříme, že ti, co se nechali na*čkovat vyzařují divné energie, hutné, negativní, pak se to přesně tak bude jevit a bude to cítěno. To, čemu věříme, je nám takto hráno a jeví se to naprosto reálně.


Nechat se na*čkovat a ztratit možnost růst, probudit se?


Proč by Bůh toto sobě dělal? No jedině, že by uvěřil, že není Bůh a může být zničen, a odstřihnut se od sebe sama. To je naprosto nemožné. Ten co vše tvoří je nesmrtelný a nekonečný, neohrožený a nezničitelný a ty jim JSI, tak jako každý. A nějaká látka, která je tak jako tak Bohem stvořena, tak jako vše co JE, to nemůže ohrozit, tvůrce všeho co JE.


Lidstvo je už příliš vědomé a probuzené na to, aby ho cokoliv mohlo ohrozit, či zastavit. Je už příliš pozdě. Vědomí tak vzestoupilo, že jediné co se teď děje je proces, kdy hluboké vrstvy nevědomí vyplouvají ven a vylévají hluboko ukryté strachy o sebe, o tělo. To je vše, co se děje. Vše. Nic dalšího za tím není. Je to jen vnější film, který vytlačuje, co nebylo viděno k uvědomění. A ta hra, děje venku jsou jenom obrazy, které podporují ony emoce strachu, aby byly s láskou uviděny, přijaty a ponechány jaké jsou. Takto odejdou a rozplynou se - vstoupí do pole lásky, do Zdroje, ze kterého vyšly.


Dokud je tady tělo, Vědomí, které nese tělo, je tady, aby vzestupovalo - opouštělo ztotožnění s omezeností a odděleností a uvědomilo si, že ONO je TÍM vším. Do poslední milisekundy života. A nic mu v tom nemůže zabránit. Protože to je jediným smyslem života. Najít sebe, pravdu o tom, kdo JSEM a stát se Tím plně - probudit se do Toho. A co se odehrává jsou jen příležitosti - dary, milosti, požehnání. Úplně vše.


Tato hra je naprosto čistá, Božská a stvořena Láskou, z lásky a pro Lásku.


Kéž je tak viděna a vše v ní takto viděno. V každém okamžiku, ději a ve všem.


Objímám tě celým srdcem a děkuji, děkuji.


Nechť srdce tančí důvěrou a láskou k lidství, protože je Božské.


S úctou,


Samaya



73 zobrazení
bottom of page