top of page

PROSTĚ LÁSKA



Tato cesta je pro každého, pro každého, kdo se opravdu rozhodl pro skutečné štěstí a svobodu. Neříkám, že je jednoduchá, ale je šťastnější a šťastnější. Mysl miluje nacházet rozpor a důvody proč ne a chce líbivou cestu, jistou, bezpečnou, nicméně, každý dříve, nebo později uvěří, že skutečná láska je Pravda a může cesta k ní i bolet.


Nicméně tato dočasná bolest přinese nekončící klid a mír. A to za to stojí. A tak celým srdcem, děkuji, že mohu vidět vaše měnící se životy, uzdravující se vztahy, probouzející se pochopení s lásku, jež zesiluje a rozdmýchává vaše vnitřní Světlo.

...........

Dobré ráno Samayko,


děkuji Ti z celého svého srdce , že jsi mi vstoupila do života a pomáháš mi svými meditacemi najít tu správnou cestu v životě. Delší dobu jsem se meditaci nezúčastňovala, ale včera jsem si pustila meditaci z minulého týdne a ta se mnou zacloumala, nedokážu to vyjádřit, ale něco se ve mně uvnitř změnilo.


Nevím jak to vše funguje, ale je to nádherné, fakt to cítím. Když si vzpomenu jak jsem k tobě přišla na první terapii - totální rampouch a ta úžasná změna, že rampouch pomaloučku roztál, že se mi to taky podařilo.


Děkuji že jsi a moc se těším na další hezké láskyplné tvé tvoření.


K.M.


www.vnitrnilaska.cz

108 zobrazení
bottom of page