top of page

Požehnané svátky a nový rok 2022



Krásné, požehnané, uvolněné a svobodné svátky.

Přesně podle vás, s odvahou nedělat, co nechci. S odvahou pustit zbytečnosti. Dovolit si to odfláknout, protože z lásky k sobě. Protože Vánoce jsou oslavou života, ne povinností a potřebou stihnout všechno, co bych měl/a.

Výdech, nohy na stůl a klidně několik dní. Není třeba čekat na nemoci, abych si konečně mohl/a odpočinout. Není třeba už více odkládat se na ..."až když".

Kéž je vámi tato cesta viděna a kéž vás odvaha vede s důvěrou ze světa shonu do světa lehkosti a bezpodmínečnosti.

Nechť vás úsměv doprovází na každém kroku a potřeba honit se je jen starým snem minulosti.

Na dálku vás hřejivě objímáme a kromě vánočních svátků tohle vše nechť je na husto prodchnuto důvěrou ve vše, co je. Důvěrou, která vás drží za ruku v každém okamžiku a pomáhá vám vidět vnější dění jako starý, odcházející film. Ne jako něco co přichází, ale jako to, co jen potřebuje odpadnout, navždy odejít.

Děkujeme každému jedno z vás za nádherná skupinová setkání, jež proběhla v tomto roce, za jedinečné a tak požehnané pobyty - Cesty do ticha - s vámi. Děkuji za kouzelná a tolik otevřená individuální sezení. Děkujeme rovněž za individuální pobyty - Cesty do ticha, které jsou tak inspirující a prodchnuty světlem osvobození. Vděčnost nezměrná za vaši lásku k esencím, které se před vánoci rozletěly do všech stran a další po víkendu ještě poletí.

Děkuji rovněž za možnost tvořit jedinečné obrazy na míru, které mně samotnou tak překvapují a zároveň otevírají nové tvořivé úrovně.

Děkuji za každý dotaz, každé vaše uvědomění, děkuji za vše co společně tvoříme a za Světlo, které každé jediné vaše/naše "ahá" posouvá celý vnější svět blíže k míru, lásce a stěstí.

Děkuji, děkuji, děkuji.

Děkujeme, děkujeme, děkujeme.

S láskou,

Samaya a Karten


A jako vánoční dárek pro vás, je 4 hodinový WEBINÁŘ, který je na Youtube kanále, celý k dispozici, kdykoliv a pro kohokoliv.

Mnozí již vědí. Kéž je vám inspirací, pochopením, proudem, který otevře o další kus vaše pochopení, vaše srdce a povede vás, nasměruje k pravdě, do života, ve kterém tepe radost, zdraví a hojnost všeho.

59 zobrazení
bottom of page