top of page

I toto je Boží vůle?



DOTAZ A ODPOVĚĎ Milá Samayka....Ty hovoríš, že všetko, čo sa teraz deja treba prijímať...tak sa aj snažím....a aký postoj máme zaujať k vojenskej zmluve slovenska s USA...Včera, keď prebiehala demonštrácia v Bratislave, som posielala iba Svetlo, Lásku, Pravdu, Slobodu....Je to tak, že keby to nebola Božia vôľa, tak by sa to nestalo?AJ za týmto treba hľadať Božiu Vôľu? Veľká a srdečná vďaka....Buď požehnaná...

.......


Milovaná Moja,


ano je to tak...jediný platný a smysluplný postoj vůči čemukoliv je DŮVĚRA. Důvěra ve vše co se děje a stejně tak ve vše, co žije a projevuje toto tvé tělo. Cokoliv udělám Já, či druzí, je přirozené spontánní dění, které je součástí této hry.

Skrze toto dění se učíme více, než se zdá. Zejména pak důvěře a stejně tak...nebát se.

Mimochodem, můžeš ty sama něco udělat pro to, aby ta smlouva podepsaná nebyla? Pokud nejsi přímo u zdroje těch co to dělají, nebo tou podpisující rukou, či tím, kdo to může udělat, či neudělat, skutečně ovlivnit či neovlivnit činem, ke kterému je použito tvé tělo, jako aktér v této věci.


ANO.....tvůj vstup do toho je, nechat to být.


Víš čím méně se budeme o tyto věci zajímat, bojovat se strachem v sobě proti nim a tomu, co dělají, v pravdě moc se nezmění. To co vytváří změnu a smrt tomuto, je to, že se o to přestaneme zajímat z pozice odporu k tomu. Energie k tomu nepůjde a samo to odpadne. Ohh, jak je to v podstatě velmi snadné a skutečně fungující.


Na to lidstvo musí přijít a bude přicházet v návaznosti na to, jak se přestane bát strachu, bát o sebe, bát smrti. A proto jsme více, či méně se smrtí konfrontovaní, abychom se s ní naučili žít. Aby pro nás nebyla manipulující silou, která řídí naše životy.


A k meditaci - světlo, láska, modlitba. Vše je v pořádku. Avšak mnoho meditací je v základu meditací proti tomu. Protože jsou konány až když je zle, z pozice skrytého strachu z toho, že to nedopadne. Nejúčinnější meditací je pochopení, uvolnění, soucit a důvěra, bez tlaku na změnu.

Ideální by bylo, kdyby lidé meditovali - relaxovali se sebou a v sobě každý den, aspoň chvíli, pak by se změnilo více, než si dovedeme představit.



Nejúčinnější meditací je relaxace - kéž se to jako lidstvo naučíme, protože vše, co se děje, nás stejně k tomuto vede a vše se bude dít tak dlouho, dokud nepochopíme tuhle hru zvanou život.

Kéž se tak stane a v pravdě...ono se děje.


S láskou a hřejivým objetím,


Samaya

175 zobrazení
bottom of page