top of page

ESENCE A JEJICH ČARO - malé vysvětlení



Ráda bych s vámi sdílela, co občas sdílím individuálně. Zdá se že uzrál čas podělit se s vámi všemi.

Esence, vůně, jejich potenciál a v podstatě smysl jejich tvoření je v nejhlubší podstatě esencí a postupně je odhalován každým, kdo se s esencí setká a v otevřenosti jim to dovolí. Jsou to skutečně malé čarodějky a přiznám se, že jsem zpočátku toto vůbec netušila, dokud nezačaly přicházet vaše sdílení a zpětné vazby a došlo k pochopení toho, proč jsou tvořeny.


Proč to tady píšu?

Je to láskyplné objetí, které vás touží ponořit do důvěry ke všemu, jak se vám esence jeví, či čím pro vás jsou. Pro někoho světlem uvolnění, pro někoho pohlazením a objetím lehkosti, někoho pozvednou k vykročení z komfortní zóny, jiného zpomalí. Někomu přijdou uvědomění v jistých do té doby zakrytých tématech a někdo, když se s nimi setká pocítí zklamání, odmítnutí a achjo. Což se občas děje, zejména ve smyslové úrovni přes vůni. U některých várek se může někomu (což jsou třeba tak 1 nebo 2 lidé) jevit vůně silná. Proč? Protože právě ta síla na Vás volá.


Takže uchopte to a posaďte se s tím a vnímejte to. Co to ve vás vyvolává? Pocit nepříjemnosti? Odmítnutí? Zklamání? Vítejte to. I toto je slupka, která vám brání zářit, nebo milovat. Esence přinesla světlo uvědomění - není to náhoda, nebo snad chyba. Mysl může říct, že jste si ji neměli koupit a nebo si měli vzít jinou. Ne, tak to není. Neděláte chyby, nikdy.


Nebo v ní může být nějaká pod-vůně, která ne úplně voní, kterou odmítáte - opět nechejte onen odpor přijít. Když ho necháte, přijmete, uvolní se odpor - odmítání na všech úrovních života. Vůně je jenom milující prostředník k uvědomění.


Využijte esenci pro sebe, otevřete se tomu, co je odmítáno, tomu nepříjemnu, každému pocitu a buďte s láskou, vítající toto odhalení. A slupka odpadne a světlo ve vás zesílí.


2x jsme již měli terapii s esencemi - taková krása, kdy se během sezení u klientky rozkryly díky vůně, která se jevila být MOC, hloubky starých témat. Jen vypluly na povrch, aby byly spatřeny, a mohly odejít prostřednictvím odhalení, spatření a přijetí.

A tak jak vypadalo, že vůni nebude používat, za měsíc si objednala další.


Všechno, všechno je tady pro vás/nás. A zjemňujeme, hrubé vrstvy u mnohých již odpadly a chtějí odejít i ty jemné a ty nemusíme hned zachytit. Inu, učíme se.


A tak děkuji, ženě, která dnes napsala, protože mně s láskou dovedla k těmto řádkům.


Veliká většina z vás už toto odhalila a víte, ale pro pár nových ochutnávajících velmi ráda sdílím a přeji požehnaný čas v důvěře ke všemu co je a co děláte - je to DAR, dar, DAR. Vy jste DAR, dar, DAR.


Objímám celým srdcem a děkuji za vaši toooolika letou důvěru, moudrost a otevřenost.


Miluji, miluji, miluji.


S láskou,


Samaya

40 zobrazení
bottom of page